Het bedrijf


Schildersbedrijf R. van Asten
is een modern alround onderhoudsbedrijf en geeft al geruime tijd kleur en bescherming  aan allerlei objecten voor diverse opdrachtgevers in de particuliere sector, bedrijven, woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaren.

De kwaliteit en het vakmanschap van vroeger, de materialen en de snelheid van nu. Kwaliteit die zich verhoudt tot de prijs, betrouwbaarheid en respect voor de klant, zijn eigendom en zijn gebouw, zorgen er samen voor dat u bij schildersbedrijf R. van Asten zeker bent van goed vakwerk voor een goede prijs.

Door samenwerking met met andere bedrijven kunnen wij een totaalpakket bieden voor het onderhoud aan uw woning, bedrijfspand of kantoorgebouw. De bedrijven waarmee wij werken zijn een goede aanvulling op onze eigen werkzaamheden. Hierbij stellen wij de zelfde eisen als voor onze eigen werkzaamheden.

Wij zijn aangesloten bij de werkgeversorganisatie FOSAG.                                                                                  Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de leveringsvoorwaarden van de FOSAG.                              Er zijn leveringsvoorwaarden zowel voor de particuliere- en zakelijke markt.

Verder werken wij met Sikkens  produkten. Ook zijn wij een Windowcare gecertificeerd bedrijf voor kozijnherstel.                                                                                                                                             Onderstaande links kunt u gebruiken om te kijken op hun websites. 

Fosag   
Sikkens